Results 1 to 4 of 4

Thread: New version 3.2.0193 and cmd 6.0.0.154 doesn't work

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    792
    Answers
    1

    Default New version 3.2.0193 and cmd 6.0.0.154 doesn't work

    I installed the new version and it was using cmd 5.1.1.139 and my app and the template sample was working ok, then I decided to play with extjs 6 beta, and now I get error when save the project

    cmd theme package failed it is window 8.1

    and i get
    ] BUILD SUCCESSFUL
    [INF] Total time: 0 seconds
    [INF] stopping web server
    [INF] stopped o.e.j.s.ServletContextHandler{/~sass,null}
    [INF] stopped o.e.j.w.WebAppContext{/,file:/C:/MyAppCMD/MyAppCMD/}
    [INF] stopped o.e.j.w.WebAppContext{/~cmd,file:/C:/Users/FRANK/bin/Sencha/Cmd/6.0.0.154/}
    [INF] stopped o.e.j.s.ServletContextHandler{/.stop,null}

    is there any way to setup sencha architect and said hey use the cmd 5.1.1.139 and disregard the cmd version 6.0.0.154

    thanks

    Frank

  2. #2
    Sencha User joel.watson's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,120
    Answers
    446

    Default

    Hi--

    Currently, Sencha Cmd 6 cannot be used with Sencha Architect, and the latest installed version of Sencha Cmd will be used by Sencha Architect. Until this is changed, I would recommend removing Sencha Cmd 6.

    Thanks!
    Joel

  3. #3
    Sencha Premium User
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    6

    Default

    I fell foul of this when I was looking at ExtJS 6 as well.

    What I managed to work out is that Architect will use the highest version of cmd that is in c:\users\<username>\bin. (on a windows machine, anyway)

    If you install cmd 6 elsewhere then architect doesn't try and use it. What I did was then rename sencha.exe in the cmd 6 folder to sencha6.exe so that I could still use both versions of cmd fairly easily.

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Central Europe
    Posts
    795
    Answers
    103

    Default

    You can also edit the path to the Cmd folder in

    SA.Architect -> Preferences -> Dependencies -> Custom Cmd Base Path

    You can copy the Cmd folder 5.1.1.39 for example here:
    Code:
    C:\Users\user\Documents\ArchitectCmd\
    And set this path in SA.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 1 Jun 2015, 4:41 AM
  2. grid refresh doesn't work more on version 5?
    By re.tf in forum Ext 5: Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 8 Sep 2014, 10:04 PM
  3. [FIXED] Ext.ActionSheet Animation doesn't work after upgrading to version 2.0.1 RC
    By Lukappa in forum Sencha Touch 2.x: Bugs
    Replies: 7
    Last Post: 17 May 2012, 5:15 PM
  4. preview doesn't work in version 1.0.2.0
    By allen shernaman in forum Ext Designer: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12 Jul 2010, 4:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •