Results 1 to 2 of 2

Thread: Proxy updateModel() bug when using setFields on a store

    Wait! Looks like we don't have enough information to add this to bug database. Please follow this template bug format.
  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    40

    Default Proxy updateModel() bug when using setFields on a store

    If you use setFields on a store, a new model is created then the proxy's updateModel is called, but the model is not updated in the reader so when data is loaded the makeInitializeFn will return an unexpected function.

    My workaround was to override the proxy's updateModel to:

    PHP Code:

    updateModel
    : function (model) {
        if (
    model) {
            var 
    reader this.getReader();
    if (
    reader) {
                
    reader.setModel(model);
    }
        }



  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    Thanks for the report and workaround. Can you please post a test case which reproduces this issue?
    https://fiddle.sencha.com/#home

Similar Threads

  1. Dynamic Model and Store - Getting Ext.data.Model setFields to work
    By lalexgraham in forum Sencha Touch 2.x: Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 8 May 2013, 4:53 AM
  2. setFields() of Ext.data.Model not able to add fields
    By mukeshgla in forum Sencha Touch 2.x: Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 20 Jul 2012, 7:37 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 25 May 2011, 11:02 AM
  4. Ext +textFields & setFields
    By barni08 in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 23 Jul 2007, 1:30 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •