Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Plugin needs Activation Code ...

  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    87
    Answers
    1

    Default Answered: Plugin needs Activation Code ...

    I post this question in a need thread. The plugin asks for an activation code. Where do I get it ? I'm a SenchaComplete user .

  2. Current Sencha Complete customers: we will be sending you your activation code within the next 10 days, so you can access the JetBrains IDE Plugin. Until then, you can use the trial version.

  3. #2
    Sencha Premium User mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    40,449
    Answers
    3997

    Default

    Current Sencha Complete customers: we will be sending you your activation code within the next 10 days, so you can access the JetBrains IDE Plugin. Until then, you can use the trial version.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Modus Create, Senior Fullstack Engineer
    ________________
    Modus Create is based on the model of an open source team. We’re a remote, global team of experts in our field. To find out more about the work we do, head over to our website.

    Check out my GitHub:
    https://github.com/mitchellsimoens

  4. #3
    Sencha Premium User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    27

    Default

    Any updated info on this?

  5. #4
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    46

    Default

    How can we tell if are complete. We purchases our licenses a while ago and just renewed our support contract. Given I am be playing around with this for a while and reporting bugs. Not going to be too happy if it get pulled out from under me or requires that I go back to my management asking for more money.

  6. #5
    Sencha Premium User mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    40,449
    Answers
    3997

    Default

    Quote Originally Posted by WeeJavaDude View Post
    How can we tell if are complete. We purchases our licenses a while ago and just renewed our support contract. Given I am be playing around with this for a while and reporting bugs. Not going to be too happy if it get pulled out from under me or requires that I go back to my management asking for more money.
    If you go to https://support.sencha.com and after login you should be directed to the dashboard. In this dashboard, you should see the current subscription in the upper-left panel titled "My Subscription". If you have any other subscriptions, above that there is a My Subscriptions link and a button to switch subscriptions.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Modus Create, Senior Fullstack Engineer
    ________________
    Modus Create is based on the model of an open source team. We’re a remote, global team of experts in our field. To find out more about the work we do, head over to our website.

    Check out my GitHub:
    https://github.com/mitchellsimoens

  7. #6
    Sencha Premium User mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    40,449
    Answers
    3997

    Default

    Quote Originally Posted by Mark_R View Post
    Any updated info on this?
    We have been having issues with getting our salesforce configured properly for complete subscribers. We are working to towards resolving this as soon as possible. If your trial has expired, you can open a ticket at https://support.sencha.com and we can have sales help you.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Modus Create, Senior Fullstack Engineer
    ________________
    Modus Create is based on the model of an open source team. We’re a remote, global team of experts in our field. To find out more about the work we do, head over to our website.

    Check out my GitHub:
    https://github.com/mitchellsimoens

  8. #7
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    46

    Default

    Quote Originally Posted by mitchellsimoens View Post
    If you go to https://support.sencha.com and after login you should be directed to the dashboard. In this dashboard, you should see the current subscription in the upper-left panel titled "My Subscription". If you have any other subscriptions, above that there is a My Subscriptions link and a button to switch subscriptions.
    Mine shows 'Ext JS Premium Support 15 pack'.. Don't see anything else? There is no switch button and to be honest I work large enterprises and switching is painful. Starting to get this sinking feeling that I am about to be screwed. At the time we purchased our licenses there was only two options if I recall, one with the Architect and the other without. At the time we felt Architect was not worth the extra investment (too cumbersome and we really wanted an intellij plugin).

    Now there is one and as a customer who just renewed his Support I am feeling not taken care off if this truly is the case. I will contact my sells Rep, but have to say I am not happy with this little activation at the end. Given the pain this plug in removes for all ExtJS developers, it should be something you should have provided long ago as part of making ExtJS easier to work with.

    Please pass this along to your sales team. Fully understand the need to make money, but it needs to be balanced with provide at the basics the easiest environment to work in. In my opinion, The plugin is part of it and it should have been communicated during the announcement as to what the requirements of use were going to be not after you got our feedback help. Tacky...




  9. #8
    Sencha Premium Member dwwright's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    8

    Default

    Any update on this? I've not received an email with an activation code and only see that we have 5 complete licenses that are active on the subscription dashboard.

  10. #9
    Sencha Premium User mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    40,449
    Answers
    3997
    Mitchell Simoens @LikelyMitch
    Modus Create, Senior Fullstack Engineer
    ________________
    Modus Create is based on the model of an open source team. We’re a remote, global team of experts in our field. To find out more about the work we do, head over to our website.

    Check out my GitHub:
    https://github.com/mitchellsimoens

  11. #10
    Sencha Premium Member jasonsti's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    54
    Answers
    1

    Default

    try that with my activation code, and i have updated to the latest version too

    not sure whats going on there

    cheers

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Blackberry Invalid Activation Code
    By daleleyiii in forum Sencha Touch 2.x: Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 6 Nov 2013, 8:13 PM
  2. Replies: 15
    Last Post: 14 May 2013, 8:52 AM
  3. Ecllipse plugin and SA2 code assist Q's
    By DNRDustin in forum Sencha Architect 2.x: Help & Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 4 Mar 2013, 1:48 PM
  4. Missing activation code for Designer and discounted upgrade
    By anand.patel in forum Sencha Architect 2.x: Help & Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 14 Feb 2013, 5:40 PM
  5. I bought a license 10 days ago and I have not received the activation code yet !
    By caiocosta in forum Sencha Architect 2.x: Help & Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 21 Sep 2012, 12:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •