Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Plugin needs Activation Code ...

  1. #11
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    2

    Default

    My company bought a 5 licence Sencha Complete bundle and I am registered as a team member for that licence. However, I cannot activate using my
    • registered e-mail
    • password
    • company's activation code
    Can team members use this plugin or only the main subscriber?

  2. #12
    Sencha Premium User
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Auckland
    Posts
    46

    Default

    Has this ever been resolved? I can't activate the plugin that I download from https://support.sencha.com

    If my activation code doesn't work, why does it allow me to download it?

  3. #13
    Sencha - Product Team
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    110
    Answers
    22

    Default

    Hi!
    Please send an email to [email protected] with your order number and/or license information, and we will be happy send you license activation code. The typical point of confusion is using support portal activation code in the plugin instead of license activation code. Thanks.

  4. #14
    Sencha Premium User
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Auckland
    Posts
    46

    Default

    Quote Originally Posted by sandeep.adwankar View Post
    Hi!
    Please send an email to [email protected] with your order number and/or license information, and we will be happy send you license activation code. The typical point of confusion is using support portal activation code in the plugin instead of license activation code. Thanks.
    I am part of team and I am not the one who purchased the subscription. If this information is not available on the support portal, then I am not going to pursue this any further. The amount of effort required to use this tool seems to outweigh any potential benefit.

  5. #15
    Sencha Premium User
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2

    Default Sencha JetBrains addon issue

    Can someone from Sencha give me a hint? I can activate the add on for Visual Studio with the same information: Forum ID, password, and activation code. but no luck with JetBrains.
    Capture.PNG
    Thanks,
    Tony

  6. #16
    Sencha - Product Team
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    110
    Answers
    22

    Default

    Hi Tony,
    The activation code for Visual studio should work with JetBrains. Can you please send email to [email protected]. We will need some way to lookup your account information. Thanks.

  7. #17
    Sencha Premium User
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by sandeep.adwankar View Post
    Hi Tony,
    The activation code for Visual studio should work with JetBrains. Can you please send email to [email protected]. We will need some way to lookup your account information. Thanks.

    Check your inbox please.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Blackberry Invalid Activation Code
    By daleleyiii in forum Sencha Touch 2.x: Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 6 Nov 2013, 8:13 PM
  2. Replies: 15
    Last Post: 14 May 2013, 8:52 AM
  3. Ecllipse plugin and SA2 code assist Q's
    By DNRDustin in forum Sencha Architect 2.x: Help & Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 4 Mar 2013, 1:48 PM
  4. Missing activation code for Designer and discounted upgrade
    By anand.patel in forum Sencha Architect 2.x: Help & Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 14 Feb 2013, 5:40 PM
  5. I bought a license 10 days ago and I have not received the activation code yet !
    By caiocosta in forum Sencha Architect 2.x: Help & Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 21 Sep 2012, 12:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •