Results 1 to 2 of 2

Thread: Why is defaultMargins an option for Ext 5.1.x project?

    Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for DSGNR-6454 in Architect 4.0 EA.
  1. #1
    Sencha Premium User
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    452

    Default Why is defaultMargins an option for Ext 5.1.x project?

    I started a new project based on Ext 5.1.x. I was trying to layout something with an hbox layout. Architect let me filter down to and enter something for defaultMargins config. As near as I can tell from the docs, this config isn't supported anymore. I'm aware you can set the style on a defaults config and achieve much the same thing, but it doesn't seem like Architect should let you select this if it's not valid for the library you're working with.

  2. #2
    Sencha User joel.watson's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3,120

    Default

    Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

Similar Threads

  1. Did defaultMargins go away?
    By kevin.forbes in forum Ext 5: Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 28 Aug 2014, 7:13 AM
  2. [OPEN] Option + folder click - expand/collapse not working in Project Inspector
    By lorezyra in forum Sencha Architect 3.x: Bugs
    Replies: 4
    Last Post: 11 Aug 2014, 7:15 AM
  3. [FIXED] defaultMargins ignored in compiled app
    By kevin.forbes in forum Sencha Architect 3.x: Bugs
    Replies: 6
    Last Post: 12 Dec 2013, 9:32 AM
  4. [CLOSED] [4.2.1] defaultMargins + margin
    By aleksejs.goremikins in forum Ext:Bugs
    Replies: 4
    Last Post: 30 Sep 2013, 4:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •