Results 1 to 2 of 2

Thread: How paginate a store with sql proxy

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
      0  

    Default How paginate a store with sql proxy

    Hello

    I have a store which use a SQL proxy, load approximately 3500 records, and I want to show them in a list, but to display the list takes to load much, that's why I wanted paginarlos, I add my code, I tried paginarlo but not I have accomplished.

    my Store
    Code:
    Ext.define('mb.store.articulosStore', {
        extend: 'Ext.data.Store',
        requires: ['mb.model.articulosMdl'],
        config:{
            model: 'mb.model.articulosMdl',
            storeId:'articulosStore',
            proxy:{
                type:'sql',
                database:'mobilC',
                table:'articulos'
    },
            sorters:'ARCP',
            grouper:function(record){
                return record.get('ARCP')[0];
            }
        }
    });

    My List:
    Code:
    Ext.define('mb.view.articulos.articulosList', {
        extend: 'Ext.List',
        xtype:'articulosList',
        id:'articulosList',
        requires: [
            'Ext.data.Store',
            'Ext.plugin.ListPaging'
    ],
        config: {
            title:'Articulos',
           plugins: [{
                type: 'listpaging',
                autoPaging: true
    }],
            grouped:true,
            indexBar:true,
            loadingText: "Cargando Articulos...",
            emptyText:'No se encontraron Articulos',
            itemTpl: new Ext.XTemplate(
                '<div ><p><b>Clave:</b> {ARCL}</p><p><b>Descripcion:</b> {ARDE}</p><p></div>'
    ),
            onItemDisclosure:true,
            store:'articulosStore'
    }
    });

  2. #2
    Sencha - Support Team
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    10,396
    Vote Rating
    264
      0  

    Default

    This seems similar to this thread.
    https://www.sencha.com/forum/showthread.php?306145

    Do you have a working example?

Similar Threads

  1. Paginate combo box when store is not paginated
    By jksuf in forum Ext 5: Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 28 Mar 2015, 12:14 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 21 Oct 2011, 4:09 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 25 May 2011, 11:02 AM
  4. Help me..Paginate the content/data inside the dialog box..
    By netskie in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 28 Jun 2007, 5:34 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •