Results 1 to 2 of 2

Thread: Testing ExtJS 4.2 app - never loads in any browser (just keeps "loading")

    Success! Looks like we've fixed this one. According to our records the fix was applied for ORION-351 in 1.0.0-GA.
  1. #1
    Sencha Premium User
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    149

    Default Testing ExtJS 4.2 app - never loads in any browser (just keeps "loading")

    I downloaded the Beta from today. I set up a blank workspace and used the "initialize tests" button. I added a scenario. I added a basic test with the default assertions in it. I used http://localhost URL (see screenshot).

    As soon as I click on any of the browsers in my Scenario, it opens up a new tab in that browser and sits "loading" trying to access http://10.0.2.153:8700/my-url-after-localhost.

    My setup is Surface Pro 4, Windows 10 Pro.

    sencha test.jpg

    At this point it appears I'm unable to evaluate the beta due to this blocker.

  2. #2
    Sencha User dongryphon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kansas
    Posts
    1,748

    Default

    Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

Similar Threads

  1. Loading store - behaving differently in "testing"
    By alexander.urban in forum Sencha Touch 2.x: Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 7 Apr 2014, 1:50 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 25 Apr 2013, 3:38 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11 Aug 2011, 12:12 AM
  4. Testing Extjs 2.2 "TabPanel element" with Selenium
    By Riri in forum Community Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 18 Nov 2008, 11:28 PM
  5. IE6 Problem: form.el.mask("testing...", "x-mask-loading");
    By vtswingkid in forum Ext 1.x: Bugs
    Replies: 25
    Last Post: 31 Aug 2007, 12:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •