Results 1 to 2 of 2

Thread: Inspector & Vagrant

  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Cheshire
    Posts
    43
    Answers
    2
    Vote Rating
    6
      0  

    Default Inspector & Vagrant

    This may be just me trying to find a way not to need to click the bookmark each time.

    I'm trying to hook Inspector into a Architect application, which publishes the build to a vagrant folder (which mirrors up on a vm).
    I've set the vagrant to use a private network, so I can see my host machine.
    Code:
    config.vm.network "private_network", ip: "10.1.0.10"
    This means my development is hosted on 10.1.0.10 and my host machine, running Inspector is on 10.1.0.1 (so it is within the same subnet, as required for mobile development)

    As I'm using Architect I have had to set Inspector to use 1840 for it's port, they trip over each other it seems if you are using both.

    So in my web browser I can go to http://10.1.0.1:1840/inspector.js and see the code that Inspector is broadcasting. and have added this as a JS resource to Architect and added the Application.launch() code with the specific IP of http://10.1.0.1:1840 to init from.

    Architect does not seem to want to launch the remote resource and it does not seem to appear in the bootstrap, even after a sencha app refresh (outside of Architect)
    Looking through the development console it does not request the remote script. It fails because & If I create a manual copy of the inspector.js locally, instead of ticking 'remote' it does seem to work. and it appears in Inspector between refreshes. Saving me from clicking the bookmarklet.

    Not sure if it's Architect which is causing it to fail or how I've tied my development into vagrant.

    Will try to create a test example, but wondered if anyone had see anything similar or if there is another way?

  2. #2
    Sencha - Sustaining Engineer tristan.lee's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Central Ohio
    Posts
    1,565
    Answers
    163
    Vote Rating
    81
      0  

    Default

    If you have a way to provide a test case, that would be helpful. I've not attempted this before so would like to see the issue you're running into.
    Tristan Lee
    Sencha Inc - Sustaining Engineer


    Having an issue? Help us help you - be detailed; provide some code; demonstrate with a fiddle (fiddle.sencha.com)

    Embed your fiddle in your post: [FIDDLE]id[/FIDDLE]

Similar Threads

  1. Sencha Inspector GA is now available!
    By arthurakay in forum Sencha Inspector
    Replies: 14
    Last Post: 22 Oct 2015, 4:10 PM
  2. Problems using sencha app watch inside Vagrant
    By jpforcen in forum Sencha Cmd
    Replies: 1
    Last Post: 14 Nov 2014, 9:16 AM
  3. Problems using sencha app watch inside Vagrant
    By jpforcen in forum Ext 5: Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 13 Nov 2014, 5:14 PM
  4. App Inspector for Sencha v2.0
    By arthurakay in forum Community Discussion
    Replies: 51
    Last Post: 27 Oct 2014, 5:23 AM
  5. IOS 6 Web Inspector
    By jmcfet in forum Sencha Touch 2.x: Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 15 Dec 2012, 3:20 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •