Results 1 to 5 of 5

Thread: grid renderer

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    46
    Answers
    3

    Default Answered: grid renderer

    can you have more then one renderer in the column definition of a grid? want to call two dif. functions from two columns.
    is this possible.
    column comes up blank.


    facilityGridCol = [{
    header: '<b>Requisition#</b>',
    dataIndex: 'requisition_id',
    width: gridWidth / 6.5,
    menuDisabled: true,
    renderer: linkRendererReq


    },{
    header: '<b unselectable="off">Patient Name</b>',
    dataIndex: 'Name',
    width: gridWidth / 7.5,
    menuDisabled: true,
    renderer: linkRenderer
    }

  2. i was missing return in render function which caused column to be blank on grid. it's working now. thanks!

  3. #2
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985
    Answers
    506

    Default

    Apologies if I'm missing something, but isn't that two renderers on two columns (one each)?

  4. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    46
    Answers
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Gary Schlosberg View Post
    Apologies if I'm missing something, but isn't that two renderers on two columns (one each)?
    Sorry I want clear. Yes two columns.
    but when I run it fields in first column are blank.
    If this should work maybe I have something else wrong.

    Is it ok to have two columns with renderers?

  5. #4
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    46
    Answers
    3

    Default

    i was missing return in render function which caused column to be blank on grid. it's working now. thanks!

  6. #5
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985
    Answers
    506

    Default

    Great, glad to hear it. Thank for sharing the solution with the community.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 20 Jun 2016, 12:54 PM
  2. Ext.grid.ColumnModel: Default renderer overwrites column renderer.
    By Bojoer in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 25 Mar 2011, 4:49 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 14 Aug 2008, 12:53 PM
  4. how to change the combobox list renderer(not item renderer)
    By fawzyj in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 14 Oct 2007, 10:16 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •