Results 1 to 3 of 3

Thread: Create class bug

    You found a bug! We've classified it as VSCP-45 . We encourage you to continue the discussion and to find an acceptable workaround while we work on a permanent fix.
  1. #1
    Sencha Premium User
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    43

    Default Create class bug

    Hi,

    using the nightly build for windows, the create class command is not completely working. When you select an "Ext.app.ViewModel" class to create it creates an "Ext.data.Model" class instead.



    Greetings.

    Rob

  2. #2
    Sencha User Mark.Brocato's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Maryland
    Posts
    482
    Answers
    114

    Default

    Thanks Rob! Putting a fix in for the next nightly...

  3. #3
    Sencha Premium User
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    43

    Default

    Thanks, resolved, works in 1.0.1.

Similar Threads

  1. Showing class names in the debugger (rather than Ext.apply.create.Class)
    By cdamon in forum Sencha Touch 2.x: Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 20 Dec 2012, 9:54 AM
  2. How to create a Object of Class ?
    By mirmidon in forum Sencha Touch 2.x: Q&A
    Replies: 4
    Last Post: 14 Mar 2012, 8:24 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 23 Aug 2011, 6:14 PM
  4. Class create
    By kocherman in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 26 Jun 2011, 7:30 AM
  5. create own class
    By sentyx in forum Ext: Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 18 Jun 2011, 9:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •