Hi,


I installed the EA build 2.0.0.287, created a new workspace (see my workspace.json) and added one simple test.

workspace.json:
Code:
{
    "name": "sencha-test",
    "build": {
        "dir": "${workspace.dir}/build"
    },
    "packages": {
        "dir": "${workspace.dir}/packages/local,${workspace.dir}/packages",
        "extract": "${workspace.dir}/packages/remote"
    },
    "tests": {
        "path": "test\\project.json"
    }
}
project.json:
Code:
{
    "framework": "jasmine",
    "libs": [],
    "coverageFilters": [],
    "scenarios": [
        {
            "libs": [],
            "coverageFilters": [],
            "sandbox": true,
            "directory": "E2E",
            "name": "E2E"
        }
    ],
    "subjectUrl": "https://www.google.com/",
    "globals": "*"
}
When I select my scenario, I only see one embedded browser (Google Chrome 54), so I select that. In version 1 the browser was already started at that point, but that doesn' t happen here.
So I press the Run button, in the upper right corner I'm seeing "Loading Tests", but nothing happens. It doesn' t even help to click "Start embedded".
No error messages in the logs, just this:

Code:
1	0:00:00.238	[INF]	Version 2.0.0.287 (Build date 11/07/2016)
 2	0:00:00.423	[INF]	Parking Lot open on port 8800
 3	0:00:02.029	[DBG]	environment: orion (tern v{build})
 4	0:00:02.181	[DBG]	found config.json at C:\Users\whihn\workspace_svn19\sencha-test\.sencha\ide\config.json
 5	0:00:02.184	[DBG]	contents:
 6	0:00:02.184	[DBG]	{}
 7	0:00:02.186	[DBG]	include [ 'C:\\Users\\whihn\\workspace_svn19\\sencha-test',
 8	0:00:02.186	[DBG]	'C:\\tools\\sencha_test_2_0_0_287\\resources\\app.asar\\node_modules\\orion-core\\serve' ]
 9	0:00:02.187	[DBG]	contents after postprocessing:
10	0:00:02.187	[DBG]	{
11	0:00:02.187	[DBG]	"include": [
12	0:00:02.187	[DBG]	"C:\\Users\\whihn\\workspace_svn19\\sencha-test",
13	0:00:02.187	[DBG]	"C:\\tools\\sencha_test_2_0_0_287\\resources\\app.asar\\node_modules\\orion-core\\serve"
14	0:00:02.187	[DBG]	],
15	0:00:02.188	[DBG]	"apps": [],
16	0:00:02.188	[DBG]	"exclude": []
17	0:00:02.188	[DBG]	}
18	0:00:02.189	[DBG]	Found apps: []
19	0:00:02.231	[DBG]	loading 39 js files in project...
20	0:00:03.347	[DBG]	project loaded in 1.132 seconds
21	0:00:03.374	[DBG]	wrote indexes
22	0:00:03.375	[DBG]	Listening on port 54496
23	0:00:04.932	[INF]	Proxy Server open on port 8000

I had Sencha Test 1 installed before, but I uninstalled that and removed old settings in <user_home>/.sencha.

Any help would be highly appreciated.


Regards,
Werner Hihn