Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 32 of 32

Thread: BUG: Can't open any Ext 6+ project in any SA after 11/Jan

  1. #31
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    NZ
    Posts
    150
    Answers
    7

    Default

    Quote Originally Posted by SDRidley View Post
    Now for the strange bit. After creating a new project using a template I can again open my other projects while still connected to the Internet. So it all looks good for now.
    Awesome thats great you got it working. Just noticed your from NZ too. I am in Penrose Auckland. Dont have a lot of people from NZ using SA (that I know of).. Would be great to catch up and share our SA stories

  2. #32
    Sencha Premium User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    NZ
    Posts
    7

    Default

    I just have to confirm that the rest of the team have the issue resolved.

    Yes we are also in Auckland. In the CBD so not too far. I have always wondered if we could setup an NZ users group but not sure how many people use SA in NZ.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Similar Threads

  1. Open project in SA 4.0.2
    By tomdchi in forum Sencha Architect 4.x: Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 29 Nov 2016, 7:17 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 14 Jun 2014, 2:58 AM
  3. Delete an Architect 2 project and delete from the Open Recent Project splash screen
    By reg.phipps in forum Sencha Architect 2.x: Help & Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 19 Sep 2012, 4:25 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 12 Mar 2012, 8:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •