Results 1 to 3 of 3

Thread: Visual Studio plugin or Visual Studio Code plugin

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    28
    Vote Rating
    1
      0  

    Default Visual Studio plugin or Visual Studio Code plugin

    I have access to the full Visual Studio 2015 editor, and I have downloaded Visual Studio Code. But I'm not sure which editor to use.

    - Are the two plugins the same?
    - Do they have the same functionality?
    - Will both be maintained/developed equally going forward?

    Which editor would you use if you could choose between the two?

    Thanks

    Sincerely

    Henrik

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Central Europe
    Posts
    795
    Answers
    103
    Vote Rating
    56
      0  

    Default

    Hi Henrik

    The two plugins are almost the same. The main features as code completion and Sencha Cmd integrations are in both.

    If you do not need VS15 for anything in your project I would definitely go with the VSC. The VS15 is really bulky and you can't just create simple web project. The VSC is more lightweight and doesn't pollute your project with many extra files. Also you can easily switch to other editors in future.

    I think you can try to create new project in both editors and look which one is easier / more pleasant to work with for you.

    I personally use WebStorm + Sublime as my editors of choice.

    Regards
    Petr

  3. #3
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    28
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    Hi Petr

    Just one more quick question

    I have noticed that sometimes I get auto completion on function arguments, and sometimes I don't. Why is that?

    If i have this function:

    Code:
        /**
         * Set active Estate
         * @param{DR.model.Estate}estate
         * @return{DR.model.Estate}
         */
        setActiveEstate: function(estate) {
            this.activeEstate = estate;
            return this.activeEstate;
        },
    
    And I type this.setActiveEstate(, I don't get any argument help even thought I through the JSDoc have indicated that the function takes an Estate model instance as argument.

    Thanks

    Henrik

Similar Threads

  1. Is there a special activation code for the Visual Studio Plugin
    By CraigSheppard in forum Visual Studio Plugin
    Replies: 3
    Last Post: 29 Aug 2017, 10:14 AM
  2. Sencha Visual Studio Code Plugin 1.0 is Now Generally Available
    By mitchellsimoens in forum Visual Studio Code Plugin
    Replies: 0
    Last Post: 14 Dec 2016, 7:51 AM
  3. Visual studio code plugin early access
    By bogdica21 in forum Visual Studio Code Plugin
    Replies: 2
    Last Post: 16 Nov 2016, 3:23 AM
  4. Visual Studio 2015 Pro crashes with Sencha Visual Studio Plugin 6.0.3
    By santos.bravo in forum Visual Studio Plugin
    Replies: 10
    Last Post: 28 Jul 2016, 7:00 AM
  5. can I use the plugin with Visual studio code on OS X?
    By blomasky in forum Visual Studio Plugin
    Replies: 1
    Last Post: 3 Nov 2015, 1:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •