Results 1 to 2 of 2

Thread: Right click fires click event but not contextmenu

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    38
    Vote Rating
    2
      0  

    Default Right click fires click event but not contextmenu

    Way of reproducing the bug:

    1. Go to the fiddle using Firefox: https://jsfiddle.net/Makha/89u7wo6h/
    2. Right click on the button

    Expected log on the console:
    "context"

    Occurs instead:
    "click"

    P.S. It's OK in Chrome

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985
    Vote Rating
    296
      0  

    Default

    Thanks for the report. In my tests, it fires the content event but also the click event. I see this behavior through version 5.1.1, but in 5.1.2 it is fixed.
    https://fiddle.sencha.com/#view/editor&fiddle/1tbq

Similar Threads

  1. [INFOREQ] Tap Event Fires Twice - Click Fires Once
    By DRomans in forum Sencha Touch 2.x: Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 22 Jul 2014, 5:15 PM
  2. [NOREPRO] Tap on tabpanel item fires a long click event (<=> right click) on Win8, chrome
    By geomapsenchaID in forum Sencha Touch 2.x: Bugs
    Replies: 3
    Last Post: 4 Feb 2014, 11:27 PM
  3. Is there event on click grid contextmenu
    By vander1989 in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 20 Dec 2013, 1:11 PM
  4. Can't get contextmenu/click event working
    By lasseok in forum Ext: Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 6 Apr 2011, 3:23 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 3 Mar 2008, 1:46 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •