Results 1 to 2 of 2

Thread: default filter active but grid isn't filtering

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    5
    Answers
    1

    Default Answered: default filter active but grid isn't filtering

    I have an ExtJS 4.1.3 grid with a defaulted filter option selected but when the grid loads all of the grid items are showing up. Is there a better way to define a default option?



    fiddle


    Code
    Code:
    {
      text: 'Status',
      width: 100,
      dataIndex: 'TopicStateValue',
      filter: {
               active: true,
               type: 'list',
               value: 'Open/Current',
               options: ['Open/Current', 'Archived/Closed', 'Hold']
                }
      }

  2. Found a work around. This snippet after the store load did the trick.

    gridStore.filter('TopicStateValue', 'Open/Current' );

  3. #2
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    5
    Answers
    1

    Default

    Found a work around. This snippet after the store load did the trick.

    gridStore.filter('TopicStateValue', 'Open/Current' );

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 5 Jul 2016, 4:55 AM
  2. [OPEN] Boolean Filter default not applied when first made active
    By ismoore in forum Ext 5: Bugs
    Replies: 8
    Last Post: 20 Jan 2015, 12:12 AM
  3. [CLOSED] Filter grid header shows no indication of active filter
    By jgates0 in forum Sencha GXT Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 1 May 2012, 1:23 AM
  4. To Grid Header Filter or to Flexible, multi-line Grid/Dataview/whatever filtering
    By devtig in forum Ext 3.x: User Extensions and Plugins
    Replies: 4
    Last Post: 12 Oct 2010, 4:30 AM
  5. Filtering Grid Example - Does not filter data
    By poonam in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 1 May 2008, 7:05 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •