Results 1 to 2 of 2

Thread: Remove selection in grouping grid

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Kragujevac, Serbia
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
      0  

    Default Remove selection in grouping grid

    https://fiddle.sencha.com/#view/editor&fiddle/254k


    Select first and third row in grid and press remove button:
    "Uncaught TypeError: Cannot read property 'cells' of undefined"

  2. #2
    Sencha - Support Team
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    67
    Vote Rating
    -114
      -1  

    Default

    Remove selected records in grouping grid was a bug in version 6.0.1 which has resolved in version 6.0.2 .

    Alternatively you can remove the selected records from grid as shown below in the fiddle.

    https://fiddle.sencha.com/#view/editor&fiddle/2l3l

Similar Threads

  1. 1:grid Grouping plugin 2: Component remove
    By upcn in forum Ext: Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 31 May 2013, 11:56 AM
  2. [CLOSED] grid grouping with remoteSort: - bugged selection/view
    By Webtel in forum Ext:Bugs
    Replies: 5
    Last Post: 16 Dec 2011, 6:19 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 17 Nov 2011, 4:49 AM
  4. Add/Remove grouping feature from Ext.grid.GridPanel
    By 4CastRisk in forum Ext: Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 9 Mar 2011, 3:10 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •