Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 38 of 38

Thread: Dynamic grid columns?

  1. #31
    Ext User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hi Steve,
    I am reusing your codes to generate dynamic grid. But I found the column width set in DynamicColumnModel did not work for me.
    I changed the value but did not see any width changes in the page.
    Do you know what's the problem?

    Thanks
    Angel

  2. #32
    Ext User
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hi Steve,
    I have resolved it. Don't need take care of it.

    Angel

  3. #33
    Sencha User
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    41
    Vote Rating
    2
      0  

    Default

    angelwen - Did you get the code to create the dynamic grid to work? Can you supply your final working model? I wish to know how to get the dynamic grid working. I am using EXTJS 3.4

    I also was looking into the metadata route, but I do not know how to get the PHP to output the JSON formatted table fields to read from the database to supply the metaData. My model uses PHP on server, connected to Oracle using OCI8, and EXTJs 3.4.0

  4. #34
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hi SteveEisner
    my getRecordType return null !!!!!
    can you help me ??

  5. #35
    Sencha User sgfrias's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Mazatlan,Mexico
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
      0  

    Default thanks!

    SteveEisner thanks! i solved a big problem

  6. #36
    Sencha User adityavarma.mca's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Hyderabad
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
      0  

    Default Can any one post the code for dynamic grid columns for Extjs4.0.1

    I am getting json data from server i wish to add that data to fill the store and this store data bind to grid.
    I need source of creating store, syntax and example of dynamic cellmodel and using the cellmodel in grid...

    plz plz some one post the code...
    -Regards
    Aditya.K.
    +91 9014447669.
    adityavarma.mca@gmail.com

  7. #37
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    26
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    how should returned json array look like in this case?

  8. #38
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    26
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Hi ,I am also getting the same error of getRecordType is null following is my json format{ "data": [ { "id": "1", "Last_Name": "Churi", "First_Name": "Sita", "Salary": "5000" }, { "id": "2", "Last_Name": "Smith", "First_Name": "Jen", "Salary": "6000" }, { "id": "3", "Last_Name": "Pitt", "First_Name": "Brad", "Salary": "2000" }, { "id": "4", "Last_Name": "Cruise", "First_Name": "Tom", "Salary": "8000" } ], "metaData": { "root": "data", "fields": [ { "name": "First_Name", "header": "First_Name" }, { "name": "id", "header": "id" }, { "name": "Salary", "header": "Salary" }, { "name": "Last_Name", "header": "Last_Name" } ] }}Is is right? please advise

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Similar Threads

  1. Max columns limitation in grid?
    By jarrod in forum Ext 1.x: Bugs
    Replies: 10
    Last Post: 13 Oct 2016, 8:50 PM
  2. Dynamic Columns for Grid
    By kinky_lizzard in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 24 May 2010, 11:20 PM
  3. Grid - Double Header Columns
    By FuryVII in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 23 Feb 2007, 7:21 AM
  4. Nested Grid Columns
    By dlibby00 in forum Community Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 29 Jan 2007, 9:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •