Results 1 to 8 of 8

Thread: resize tabs

  1. #1

    Default resize tabs

    Hello

    I have make a tab with 3 tabitems. It works fine.

    They have a fixed size at start with css. But i don't know how to resize it; i can't;

    It makes me crazy. I dont'know witch div must by resize. I have try with all of them, but o success.

    I give a bit of code.

    Could some one help me?


    Code:
    <style>
    .divResultat{position:absolute; left: 460px; top: 100px; }
    .divChildOnglet{width: 275px; height: 450px;}
    .cadreScroll {overflow: auto}
    </style>
    
    <script>
    	onglets = new YAHOO.ext.TabPanel('onglets');
    	onglets.addTab( "ongletrecherches", "Recherches", "", "Voir les résultats de clique ou de recherches" );
    	onglets.addTab( "ongletfiltres", "Filtres", "", "Voir les derniers filtres de fonction utilisés" );
    	onglets.addTab( "ongletlegende", "Légende", "", "Voir la légénde et les analyses thématiques" );
    </script>
    	
    
    
    	<div>
    		<div>
    			<div></div>
    		</div>
    		
    		<div>
    			<div></div>
    		</div>
    		
    		<div>
    			<div></div>
    		</div>	
    	</div>
    thanks

  2. #2
    Sencha User jack.slocum's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    6,956

    Default

    What is it you want to do? Are you trying to make the body scroll?

  3. #3

    Default

    Hi

    My copy paste didnot work for the div's tab

    The thing i want to do is to resize a tabpanel, in my case, it's onglets.

    At start, it has a fixed position with the class 'divResultat' and all its child have the same class 'divChildOnglet' to fixe the size of the tab.

    So, when the user resize the page, i calculate the new height of the tab and i try to change the style width of the 'divchildOnglet', but i doesnot work.

    I can't resize the panel.

    How can i do. Must i recreate it each time i resize the page?

    Thanks for advance.

    Alex

  4. #4
    Sencha User jack.slocum's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    6,956

    Default

    Sorry, I still don't understand. What's an onglet?

    I am resizing tabs all over the place. You definitely don't need to recreate them.

  5. #5

    Default

    Sorry.

    I have found why, my tabs didn't resize!!! :oops:

    it was due to a mistak. I didn't change the rigth class's width..

    Sorry again.

    And what's you are doing in javascript is really great.

    thanks

  6. #6
    Sencha User jack.slocum's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    6,956

    Default

    I'm still curious as to what an onglet is.

  7. #7

    Default

    In french, onglets are tabs.

  8. #8
    Sencha User jack.slocum's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    New York, NY
    Posts
    6,956

    Default

    Thanks. I was just wondering.

Similar Threads

  1. How can I tell a grid to resize itself?
    By davidascher in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 2 Jun 2008, 4:49 PM
  2. Resize menubar
    By Amita in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 14 Mar 2007, 9:31 AM
  3. BorderLayout resize
    By barrygently in forum Ext 1.x: Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 28 Nov 2006, 5:08 PM
  4. [OPEN] IE Resize problems
    By [email protected] in forum Ext 1.x: Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 26 Nov 2006, 3:13 PM
  5. ContentPanel & window resize / splitter resize
    By christocracy in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 23 Oct 2006, 7:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •