Results 1 to 2 of 2

Thread: Tooltip issue on specific systems

  1. #1

    Default Tooltip issue on specific systems

    Hi Team,

    We are facing some issue with the tooltip in version 6.0+. The tooltip usually comes on hover, but for a couple of users, the tooltip is getting initiated only after they click on the icons. The issue is not reproducible on all systems but still happens in a couple of systems. Is there any specific solution for this issue ? I think the theme css is not getting loaded properly for the affected users. We tried asking them to clear cache so that the latest CSS loads from the server.

  2. #2
    Sencha Premium User dawesi's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Melbourne, Australia (aka GMT+10)
    Posts
    1,246

    Default

    is this still happening on 6.6?

    it could be plugins in their browser?
    Cloud Application Architect

    Sencha Specialist / Sencha MVP / Sencha Technical Trainer
    ExtJs Developer + Contributor since 0.2.2 - Champion of the per developer license.

Similar Threads

  1. Ext.tip.ToolTip alignment issue in a specific case
    By Shafaq kazmi in forum Ext: Q&A
    Replies: 5
    Last Post: 3 Nov 2013, 9:36 AM
  2. Tooltip for specific column in a grid
    By Venkata Sudheer in forum Ext: Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 17 Nov 2011, 7:00 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 3 May 2010, 8:05 AM
  4. [FNR] [2.1.1 / 2.1.3] Tooltip bug and tooltip shadow issue in IE8
    By jonjanisch in forum Ext GWT: Bugs (2.x)
    Replies: 2
    Last Post: 21 Apr 2010, 8:15 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •