Results 1 to 5 of 5

Thread: pullrefresh not work on 6.2.0

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    25

    Default pullrefresh not work on 6.2.0

    hello.


    code, modern toolkit. 6.2.0
    PHP Code:
                xtype:'list',            itemTpl:'{ORDER_DATE}',plugins: [{        xclass'Ext.plugin.PullRefresh',            pullText'Pull down for more new Tweets!',            refreshFn: function(callbackplugin) {                                    console.log('refresh');                                }}    ],    store'rateStore'
    run in chrome, set phone view - pullrefresh to work.

    PullRefresh work only with list? what about grid in modern toolkit?


    and secod question. in this list i do not see row separator...

  2. #2
    Sencha - Forum Administrator
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    1,006

    Default

    Hi there- I have sent this to the support team to look into. They will investigate and get back to you quickly. We appreciate your patience while we look into this.

    Michele

  3. #3
    Sencha User dongryphon's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kansas
    Posts
    1,748

    Default

    It would also be a good idea to post bugs in the correct forum where users with knowledge of that product will see it.
    Don Griffin

    "Use the source, Luke!"

  4. #4
    Ext Support Team
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    568

    Default

    Hello Andrew,

    Hope you are doing well. Yes, pull refresh works only for list. Can you please provide working example/fiddle explaining the issue.

    Regards,
    Kumar
    Sencha Support.

  5. #5
    Sencha Premium User wemerson.januario's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Goiânia - GO, Brazil
    Posts
    900

    Default

    Quote Originally Posted by andrewVL View Post
    hello.


    code, modern toolkit. 6.2.0
    PHP Code:
                xtype:'list',            itemTpl:'{ORDER_DATE}',plugins: [{        xclass'Ext.plugin.PullRefresh',            pullText'Pull down for more new Tweets!',            refreshFn: function(callbackplugin) {                                    console.log('refresh');                                }}    ],    store'rateStore'
    run in chrome, set phone view - pullrefresh to work.

    PullRefresh work only with list? what about grid in modern toolkit?


    and secod question. in this list i do not see row separator...
    pullrefresh works only with list view.

    Please provide a fiddle.

    for row separator use rowLines config

    https://docs.sencha.com/extjs/6.6.0/...l#cfg-rowLines
    Wemerson Januario @JanuarioCoder
    Novanti Tecnologia, Sencha MVP/ Ext JS Consultant
    ____________________________________________
    Hire me on UpWork:

    GitHub
    https://github.com/wemersonjanuario

    Treinamento e Consultoria Ext JS. QUALIFIQUE-SE JÁ!

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 13 Jul 2017, 6:58 PM
  2. PullRefresh for Panels
    By jeanluca in forum Sencha Touch 2.x: Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 3 Apr 2014, 10:33 AM
  3. [OPEN] plugin.PullRefresh does not work in IE10.
    By [email protected] in forum Sencha Touch 2.x: Bugs
    Replies: 3
    Last Post: 20 Aug 2013, 2:39 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 25 Feb 2012, 8:28 AM
  5. [FIXED] PullRefresh plugin does not work well with ListPaging plugin
    By edspencer in forum Sencha Touch 2.x: Bugs
    Replies: 4
    Last Post: 13 Feb 2012, 12:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •