Results 1 to 2 of 2

Thread: Has anyone gotten this to work?

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    118

    Default Has anyone gotten this to work?

    The early adopter getting started guide is really short and simple. I followed it and I got so many errors I don't know where to start.

    The system said it complied successfully.



    Refused to apply style from 'http://localhost:1962/resources/loader.css' because its MIME type ('text/html') is not a supported stylesheet MIME type, and strict MIME checking is enabled.
    Refused to apply style from 'http://localhost:1962/ext/ext.css' because its MIME type ('text/html') is not a supported stylesheet MIME type, and strict MIME checking is enabled.GET http://localhost:1962/ext/ext.js net::ERR_ABORTED 404 (Not Found)

    ext-button.component.js:600 Uncaught ReferenceError: Ext is not defined
    at ext-button.component.js:600
    at Module.../node_modules/@sencha/ext-web-components/lib/ext-button.component.js (ext-button.component.js:603)
    at __webpack_require__ (bootstrap:726)
    at fn (bootstrap:100)
    at Module../index.js (index.js:1)
    at __webpack_require__ (bootstrap:726)
    at fn (bootstrap:100)
    at Object.0 (main.js?812e880…:19759)
    at __webpack_require__ (bootstrap:726)
    at bootstrap:793

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    118

    Default

    I got this to work. After generating the app you get this message:

    type "cd my-cool-ext-web-components-app" then "npm start" to run the development build and open your new application in a web browser

    but this does not seem to work.

    after running "npm start" it appears to be compiling. The last message is

    ℹ 「wdm」: Compiled successfully.

    but it is not working.


    if you list the available scripts you get the following:

    NPM - ls scripts
    ---
    build - npm run clean && cross-env webpack --env.verbose=no --env.environment=production --env.treeshake=yes --env.basehref=/
    clean - rimraf build
    dev - webpack-dev-server --env.browser=yes --env.emit=no --env.verbose=no
    start - npm run dev
    ---

    so if do a build then a start it works

    npm run build
    npm start

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •