Results 1 to 10 of 10

Thread: googel in portal HELP PLS

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    33
    Vote Rating
    0
      0  

    Question googel in portal HELP PLS

    WHATS NOT GOOD IN MY KOD?

    [CODE]
    Ext.onReady(function(){
    Ext.QuickTips.init();
    Ext.form.Field.prototype.msgTarget = 'side';



    var q = new Ext.form.TextField({
    fieldLabel: 'Google Search', imgPath: '1.png',

    imgWidth: 50,

    imgHeight: 50,
    name: 'q',
    anchor: '98%'
    });

    var searchfield1 = new Ext.form.FieldSet({
    idearchfield1,
    title:'Google Search Engine',
    autoHeight: true,
    defaultType: 'textfield',
    items: [
    q
    ],
    buttons:[{text:'??? ?????',handler: function() {searchG();}},{text:'

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    33
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    I WHANT TO PUT GOOGEL IN PORTAL
    THIS
    Code:
    Ext.onReady(function(){
    Ext.QuickTips.init();
     Ext.form.Field.prototype.msgTarget = 'side';
     
     
     
    var q = new Ext.form.TextField({
                    fieldLabel: 'Google Search',  imgPath: '1.png', 
     
       imgWidth: 50,
     
       imgHeight: 50,
                    name: 'q',
                    anchor: '98%'
                    });
     
    var searchfield1 = new Ext.form.FieldSet({
               id:searchfield1,
               title:'Google Search Engine', items:searchfield1,         
               autoHeight: true,
               defaultType: 'textfield',
               items: [   
                      q
                      ],
             buttons:[{text:'??? ?????',handler: function() {searchG();}},{text:'??? ?????', handler: function() {searchreset();}}]
             });
     
    function searchG() {
    window.open("http://www.google.co.il/search?hl=he&rlz=1G1GGLQ_ENUS269&q="+q.getValue()+"&btnG=Search");
    }
     
    function searchreset()
    {
    q.setValue('');
    }
    var winsearch = new Ext.Window({
                    id:winsearch,
                    title:'itzLewSearch Beta 1.01',           
                    autoHeight: true,
                    width: 270,plain : false,y:10,resizable : true,
        animCollapse : true,
        collapsible : true, 
        closable : true, draggable:true,
        closeAction:'hide',split : true,
     
                     items:searchfield1,
     
                    frame: true,
     
                    labelAlign: 'right',
                    buttonAlign:'center',
                    labelWidth: 55,
                    waitMsgTarget: true
     
     
          });
    winsearch.show();
    });
    /*
    TO PUT HERE
    Code:
    portArr[0] = {
                title: 'googel  in a Portlet',  items:winsearch ,
                layout:'fit',
                tools: tools, 
       id:'a'
            }

  3. #3
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,246
    Vote Rating
    118
      0  

    Default

    You'll need to create a Module with an IFRAME inside (try the ManagedIframe user extension).

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    33
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by Condor View Post
    You'll need to create a Module with an IFRAME inside (try the ManagedIframe user extension).
    pls look here googel works good bat i want googel inside portal
    look here
    http://www.itoto1.com/desktop/index.html

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    33
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by Condor View Post
    You'll need to create a Module with an IFRAME inside (try the ManagedIframe user extension).
    how to do?

  6. #6
    Ext User heidtmare's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Space Coast, FL
    Posts
    307
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    make a new Ext.Window that has an autoLoad with the google url
    I like it. Simple, easy to remember.
    ...but why is the rum gone?

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    33
    Vote Rating
    0
      0  

    Default


  8. #8
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,246
    Vote Rating
    118
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by heidtmare View Post
    make a new Ext.Window that has an autoLoad with the google url
    You can't autoLoad from a different domain. You need an IFRAME (ManagedIframe component) for that!

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    33
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by Condor View Post
    You can't autoLoad from a different domain. You need an IFRAME (ManagedIframe component) for that!
    tank you i do it

  10. #10
    Sencha User
    Join Date
    May 2008
    Posts
    15
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    uri = http://www.google.com

    Code:
     createWindowGoogle : function(uri){
            var desktop = this.app.getDesktop();
            var win = desktop.getWindow('google-win');
            if(!win){
                win = desktop.createWindow({
                    id: 'google-win',
                    width:900,
                    height:700,
                    style:"padding:0px",
                    iconCls: 'someicon',
                    shim:false,
                    animCollapse:false,
                    border:false,
                    constrainHeader:true,
                    autoScroll:false,
                    title:'your windows title here',
                    html : "<iframe frameborder='0'; marginwidth='0'; marginheight='0'; style='position:relative: left:0; top:0; height:100%; width:100%' name='application' src='"+ uri +"' ></iframe>"
                });
            }
            win.show();
        },
    I found the code of the iframe, and just made adjustments.
    Enjoy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •