Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: [CLOSED] NumberField keycode issue

  1. #11
    Ext User fother's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    744
    Vote Rating
    -2
      0  

    Default

    look at for this.. with num lock on return 124
    and with num lock off return 46


  2. #12
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13,976
    Vote Rating
    131
      0  

    Default

    That will be normal. If numlook if of another key is represented.

    Are you sure that you dont have any software installed that intefears with your keys?

  3. #13
    Ext User fother's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    744
    Vote Rating
    -2
      0  

    Default

    no... lets me test in order SO

  4. #14
    Ext User fother's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    744
    Vote Rating
    -2
      0  

    Default

    ok..

    in linux.. return 124 and in windows return 44

    I know that GXT don't support linux..

    GXT appears Microsft

  5. #15
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13,976
    Vote Rating
    131
      0  

    Default

    ok. So change your keyboard configuration on linux

  6. #16
    Ext User fother's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    744
    Vote Rating
    -2
      0  

    Default

    Here has 3 different linux SO, and the 3 return the same error... I think that you need change the source code.. and no that all users change the keyboard configuration

  7. #17
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13,976
    Vote Rating
    131
      0  

    Default

    There is nothing we can change about that so easily.

  8. #18
    Ext User fother's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    744
    Vote Rating
    -2
      0  

    Default

    ok.. so I will display the alert.. when the user press this key...

    "you need change your keyboard layout"

    I understand you..

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •