Results 1 to 3 of 3

Thread: Where does code execute?

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    132
    Vote Rating
    1
      0  

    Default Where does code execute?

    I'm trying to add icons to my application. Everything worked fine when I ran in the google browser but now that I've published the system to my dev server (its Sun Application server 9.1) the icons are all missing. I'm also noticing that any servlets I try to access via HTTP (FormPanels) rather than RPC also come up as 404s. My RPC servlets work fine.

    The icons I'm trying to access are the grid icons from EXT-GWT which always worked fine up until now. I packaged up my war and dropped it into the autodeploy in Glassfish just as I always would but now the links aren't working. Am I doing something wrong for GWT?

    My war structure is

    /images
    /appName (with all the GWT JS files)
    appName.html
    gxt-grey.css
    gxt-all.css



    I'm trying to access

    .x-grid3-dirty-cell {
    background-image:url(/images/default/grid/dirty.gif);
    }

    which isn't working.

    When I try to input the URL

    http://localhost:8080/appName/images...grid/dirty.gif

    The icon appears.

    Can anyone tell me what I'm doing wrong?

  2. #2
    Ext User
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany
    Posts
    961
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    with the starting / in the background-image you try to load the images from this path:

    http://localhost:8080/images/default/grid/dirty.gif


    remove the starting / from your css then the path to your image is relative to your css file.

    PHP Code:
    .x-grid3-dirty-cell {
       
    background-image:url(images/default/grid/dirty.gif);

    This forum needs your help: you got hints from the community and now you have fixed your code? dont just reply with "now its fixed" or "i found the error"! please take the time to post also an detailed answer with the working code.

    GreaseMonkey Script for a GXT-only Forum: it hides ExtJs here: New Posts Search Results Advanced Search form Category overview http://www.extjs.com/forum/showthrea...041#post410041

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    132
    Vote Rating
    1
      0  

    Default

    That one didn't work. I also tried /images
    I should probably double check that I really am clearing my cache of CSS.

    But can anyone suggest why it works in the google hosted mode but not in server mode? I really would prefer to not ahve to modify code to push it live since thats just asking for errors to pop up.
    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •