Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Ext.ux.PopupWindow (Ext 3.1.1)

  1. #11
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    34
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    var w = new Ext.ux.PopupWindow({
    url : 'www.google.com',
    //height : 500,
    //width : 650,
    maximized:true,
    id : 'win1',
    title : 'Google',
    modal : true
    });
    w.show();
    Quote Originally Posted by am1rnet View Post
    hi newbie here...

    I m still dont get it,
    how to make opened window automatically max height and width to browser size,
    where shpuld i put :

    style="height: 100%;"

    thank you..

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    34
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    var w = new Ext.ux.PopupWindow({
    url : 'www.google.com',
    //height : 500,
    //width : 650,
    maximized :true,
    id : 'win1',
    title : 'Google',
    modal : true
    });
    w.show();

  3. #13
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    34
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Code:
    var w = new Ext.ux.PopupWindow({
    url :  'www.google.com',
    //height : 500,
    //width : 650,
    maximized:true,
    id : 'win1',
    title  : 'Google',
    modal : true
    });
    w.show();

  4. #14
    Sencha - Ext JS Dev Team Animal's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Notts/Redwood City
    Posts
    30,607
    Vote Rating
    59
      0  

    Default

    Or, alternatively, with no overcomplicated new class:

    Code:
    new Ext.Window({
        bodyCfg:  {
            tag: 'iframe',
            src: 'http://www.google.com/',
            style: 'border: 0 none'
        },
        height : 500,
        width : 650,
        title  : 'Google',
        modal : true
    }).show();

  5. #15
    Ext User am1rnet's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    behind the scene
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
      0  

    Default yes it works

    thankyou for your quick reply muratyildiz,
    it is works..

    also i try what animal suggested, and it is also
    works..

    i use it..

    thankyou, coffe for all..

  6. #16
    Sencha Premium Member steffenk's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Haan, Germany
    Posts
    2,676
    Vote Rating
    9
      0  

    Default

    the more you know the easier the code
    It's worth to build your own components to learn how it works, it's good that animal show the way how simple it could be. That's effort of community!
    vg Steffen
    --------------------------------------
    Release Manager of TYPO3 4.5

  7. #17
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bandar Lampung, Indonesia
    Posts
    5
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    wow great, this was i looking for...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •