Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 73

Thread: [FIXED-21] Registration and Proxy Issues

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Ext User
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
      0  

    Default [FIXED-21] Registration and Proxy Issues

    Unable to register through firewall, it keeps telling me that I have invalid login credentials. Whereas I used the same to post this message.

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Same here, using company squid prxy with authentification

  3. #3
    Sencha User abe.elias's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Palo Alto, CA
    Posts
    407
    Vote Rating
    25
      0  

    Default

    Unfortunately proxy servers are proving more challenging than in our private beta. We're on it and hope to have resolution soon.

  4. #4
    Sencha User jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    DC Area =)
    Posts
    16,364
    Vote Rating
    87
      0  

    Default

    Products like Appcelerator Titanium have this issue as well. So does Browser plus

  5. #5
    Sencha User realjax's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    412
    Vote Rating
    8
      0  

    Default

    We are using squid prxy withOUT authentification and that went fine..

  6. #6
    Sencha User Remy's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    306
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by abe.elias View Post
    Unfortunately proxy servers are proving more challenging than in our private beta. We're on it and hope to have resolution soon.
    I've got admin access to enterprise proxies and config's here. Can test using squid or ISA server (both PAC and autoconfigs) if you want me to test anything...

  7. #7
    Sencha User abe.elias's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Palo Alto, CA
    Posts
    407
    Vote Rating
    25
      0  

    Default

    Quote Originally Posted by Remy View Post
    I've got admin access to enterprise proxies and config's here. Can test using squid or ISA server (both PAC and autoconfigs) if you want me to test anything...
    Script configs are a known issue which we are looking into. We were hoping to use the proxy settings within the browser but certain settings are not working with the proxy implementation we are using.

  8. #8
    Sencha User abe.elias's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Palo Alto, CA
    Posts
    407
    Vote Rating
    25
      0  

    Default

    Ext Designer can operate without an internet connection after your first login.

  9. #9
    Ext User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
      0  

    Default Proxy problem

    do you have how configure your proxy to solve this problem ?

    Quote Originally Posted by Remy View Post
    I've got admin access to enterprise proxies and config's here. Can test using squid or ISA server (both PAC and autoconfigs) if you want me to test anything...

  10. #10
    Sencha User Remy's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    306
    Vote Rating
    0
      0  

    Default

    1.2 Beta out and still no sign of a fix for proxy auth

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 28 Dec 2009, 7:58 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 25 Aug 2009, 1:57 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 14 May 2009, 5:33 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 25 Feb 2008, 2:43 PM
  5. [Solved] Forum Registration Issues
    By brian.moeskau in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 31 May 2007, 10:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •